I november var vi på en to ukers treningssamling i Barcelona sammen med 13 andre båter fra 13 nasjoner. Det var veldig bra trening, spesielt siden vi var så mange båter samlet. Vi fikk mange gode timer på vannet med to økter om dagen i tillegg til fysisk trening om kvelden. Første del av samlingen hadde vi hovedfokus på fartsdrag, mens siste delen bestod for det meste av regattatrening. De båtene som er våre største konkurrenter om å ta den siste OL-plassen på Mallorca i mars var med på samling. Så vi fikk sett hvordan vi ligger an i forhold til dem, og vi fikk litt svar på hva vi må jobbe med fremover for å klare å være bedre enn dem i mars til neste år. Det var derfor veldig gøy å se at vi kan være bedre enn alle de vi må slå. Vi har en veldig viktig treningsperiode foran oss i vinter for at vi skal bli så gode som vi ønsker. Skal vi være best når det gjelder nytter det ikke å ligge på latsiden.

Da vi var i Barcelona la vi også inn en dag til å gjøre noe utenom seilingen, så vi dro på fotballkamp med Barcelona mot Villarreal. Det var en veldig gøy opplevelse spesielt siden det ble 3-0 på en fullsatt (nesten 100 000 tilskuere)hjemmebane. Da fikk vi virkelig frem fotballinteressen i oss.

Nå er vi i Norge og holder på å fikse på båten for å gjøre den perfekt til neste sesong. Det innebærer å bygge nye kjølkasser, fikse gelcoatskader på skrogene, fikse småskader på kjøler og andre småting som skal finjusteres. Så for tiden tilbringes det veldig mye tid ute i garasjen med båten. Neste seilsesong starter nemlig allerede i slutten av januar da vi reiser til USA for å seile VM i Clearwater. Før den tid har vi hovedfokus på fysisk trening hjemme i Norge og legge opp planen for neste års sesong.