Det går om dagen i mye seiling og mekking på båten. Vi seiler så ofte vi kan så lenge vindforholdene tillater det.

IMG_3909

I dag har vi seilt treningsregatta med Argentina og Puerto Rico. Det var veldig bra å ikke være så mange på trening, siden da får man seilt litt fart mot hverandre samtidig som det seiles regatta. I tillegg er det lettere å smugkikke litt på de andre båtene og plukke opp litt tips. Det var heller ikke helt dumt å trene sammen med et av verdens beste Nacra 17 team. Argentina ble nemlig to i ISAF VM 2014, og rormannen Santiago Lange har en lang merittliste, blant annet 5 OL-deltakelser i løpet av de 6 siste OL-ene.

IMG_3670

Denne vaieren skal egentlig holde masten oppe, så siden denne var ødelagt var det flaks at vi fikk låne en fra det nederlandske teamet.

IMG_3871

Ellers så har Nicholas seilt litt singelhanded i dag. Vi har trent i en havn som ligger et kvarter unna i bil fra havnen der regattaen skal foregå. Så når man bare er to, og en båt og en bil med henger skal flyttes, da må vi dele oss. Så Nicholas tok båten, mens Martine kjørte bilen. Det gikk veldig bra å seile alene over, gennakeren var til og med oppe. Kanskje singelhanded blir det neste…?

IMG_3706[fusion_builder_container hundred_percent=

Kommentar fra Nicholas: “Jeg hater regn!!!”

IMG_3864

Treningen fortsetter her på Mallorca og temperaturen begynner å ta seg opp både i sjøen og på land. Det er hvertfall vi glade for![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]