Hvem er vi?

Vi er en mixed besetning bestående av Martine Steller Mortensen og Nicholas Fadler Martinsen som i 2013 gikk sammen om en felles satsing i tomanns-katamaranen Nacra 17. Vi er to fulltids seilere som har mange års seilerfaring fra de individuelle klassene Optimist og Europajolle, og har flere ganger deltatt i EM og VM.

Vi kan vise til flere norgesmester-titler, Jr. EM-sølv og senior VM-bronse som de største resultatene. Følelsen av å stå på pallen i slike mesterskap er en helt utrolig god opplevelse, og det er nettopp dette vi også ønsker å oppnå i den nye olympiske klassen Nacra 17.

Det store målet er å representere Norge under OL i Tokyo 2020. For å nå dette kreves det beinhardt arbeid både fysisk og psykisk. Mental styrke er en veldig stor del av det å lykkes innen idrett i tillegg til utallige treningstimer på vannet.

Samarbeidet i båten

Vi har begge lang erfaring innen seiling, og vet at det kreves mange timer på vannet for å bli best, da kommer det godt med at vi begge er veldig målrettede og treningsvillige. Siden dette er en tomannsbåt er samarbeidet ombord svært viktig og det kreves at begge gjør sin jobb til det fulle.

 

Fordelen med å være et team er at man kan dra nytte av hverandres kunnskap, dele erfaringer og lære av hverandre. Vi backer hverandre opp og pusher hverandre hver dag så vi begge kan jobbe mot og nå våre mål.

 

Kommunikasjon og mental styrke er to viktige faktorer for å lykkes som et team. Dette er noe vi får testet oss i og utviklet oss på hver dag i livet som toppidrettsutøvere.