Hvem er vi?

Vi er en mixed besetning bestående av Martine Steller Mortensen og Nicholas Fadler Martinsen som i 2013 gikk sammen om en felles satsing i tomanns-katamaranen Nacra 17. Vi er to fulltids seilere som har mange års seilerfaring og deltok under OL i Tokyo 2021.

Vi kan vise til flere norgesmester-titler, Jr. EM-sølv, senior VM-bronse og Kongepokal som de største resultatene. Følelsen av å stå på pallen i slike mesterskap er en helt utrolig god opplevelse, og det er nettopp dette vi også ønsker å oppnå i den olympiske klassen Nacra 17. For å nå dette kreves det beinhardt og strukturert arbeid i tillegg til utallige treningstimer på vannet.

Samarbeidet i båten

Vi har begge lang erfaring innen seiling, og vet at det kreves mange timer på vannet for å bli best, da kommer det godt med at vi begge er veldig målrettede og treningsvillige. Siden dette er en tomannsbåt er samarbeidet ombord svært viktig og det kreves at begge gjør sin jobb til det fulle.

Fordelen med å være et team er at man kan dra nytte av hverandres kunnskap, dele erfaringer og lære av hverandre. Vi backer hverandre opp og pusher hverandre hver dag så vi begge kan jobbe mot og nå våre mål.

Kommunikasjon og mental styrke er to viktige faktorer for å lykkes som et team. Dette er noe vi får testet oss i og utviklet oss på hver dag i livet som toppidrettsutøvere.