Da var årets første verdenscup i Hyeres gjennomført og vi endte til slutt på en 37. plass. Det har vært en veldig god og lærerik erfaring å seile mot verdens beste Nacra 17-seilere gjennom en hel regatta. I løpet av regattaen har vi fått mange gode svar, blant annet at båtfarten og høyden vår er på nivå med de beste seilerne. Vi må bare jobbe litt med å være enda tøffere i starten. Alt i alt er vi veldig godt fornøyd med regattaen og utbyttet vi fikk av å delta.

DSC_0958

Det var også ekstra kult å delta på en regatta der bare de 40 beste er med, og at vi var en av dem. Vi henger mye bedre med i feltet nå enn vi har gjort tidligere, og vi gjør heller ikke de store feilene. Det er spesielt gøy at vi nå kan se at vi har hatt en stor utvikling på resultatlisten. Resultatene våre har gått fra å være 60-65 i verdenscupene i 2014, til å nå bli 37 i verdenscupen i Hyeres, så utviklingen går i en veldig riktig retning. Bare tendensene fortsetter sånn så skal det nok bli et veldig bra år.

DSC_0892

Nå er vi tilbake i Norge etter en 30 timers kjøretur fra Hyeres. Vi møtte på et skikkelig dårlig vær gjennom Tyskland med pøsregn og lyn, i tillegg virket heller ikke lyktestolpene, så det ble noen lange nattetimer med kjøring. Utenom det gikk turen veldig fint og vi fikk oss noen timers søvn i bilen da vi stoppet på en bensinstasjon.

Den siste uken har gått med til mange praktiske ting som å kjøpe nye seilklær, registrere hengeren med norske skilter osv… Nå ser heldigvis det meste ut til å være ferdig og båten er rigget opp i Moss. Håper ikke tendensene med pøsregn og kuling fortsetter alt for lenge her i kalde Norge, siden vi er veldig klare for å komme tilbake i båten igjen.

DSC_1056

Vi har nå noen uker foran oss med trening her i Norge både i båten og på land. I slutten av mai reiser vi videre til Medemblik i Nederland for å seile europacup. Før det håper vi på noen fine uker i Norge, forhåpentligvis med litt mindre vind og litt mer sol.

DSC_0868