Vi har nå vært på Mallorca i 10 dager og har fått seilt masse. Kjøreturen fra Marbella til Mallorca var 700 km i bil pluss nattfergen fra Valencia. Det er deilig å være ordentlig i gang med sesongen igjen og ha noen treningspartnere. Vi trives veldig godt på Mallorca og den første uken her var det skikkelige drømmeforhold med strålende sol og 4-7 m/s hver dag. Temperaturen varierer ganske mye, så dunjakka blir effektivt brukt!
Fra 12-15 mars deltok vi på en treningsregatta hvor mange av de beste seilerne i Nacra 17 feltet var med. Det var veldig bra trening og det var gøy å se hvordan vi ligger an i forhold til de beste. Vi henger mye bedre med enn vi gjorde i fjor og er med oppi toppen i flere av racene. Vi endte til slutt opp på 18 plass i et veldig sterkt felt, plassen foran Danmarks OL-medaljør i 49er-klassen 2012. Det er en veldig god følelse når man får tilbake for trening og hardt arbeid.
IMG_3656

De neste dagene er det meldt mye vind, egentlig litt for mye vind. Derfor kommer det nok til å gå hardt utover verktøykassen de neste dagene. I dag har vi mekket på båten for å lade batteriene for mer seiling. Vi var ganske glade for det valget da danskene kom inn med brukket mast etter noen kraftige vindkast opp i 35 knop.

IMG_3875
IMG_3865
I morgen er det meldt opp mot 43 knops vind i kastene, så da blir det nok seilfri og kanskje noen andre opplevelser i andre omgivelser enn båtparken på Mallorca.