Den siste måneden har vi rukket å delta på tre Europacuper i tre forskjellige land: Italia, Nederland og England. Det er fullt kjør med mye reising og trening, men vi trives veldig godt og opplever utrolig mye.
De siste regattaene vi har deltatt på har det ikke vært så mange båter med i feltet, noe vi tror har vært veldig bra for oss. Da er det mye lettere å sammenligne oss med de beste og ikke minst plukke opp litt tips. Det har vært noen hektiske uker med mye lærdom å ta inn, men det har vært veldig nyttig. Selv om ikke resultatlistene viser så stor fremgang enda, har vi hatt mange oppturer den siste perioden. Det er en deilig følelse å kjenne at vi har fått noe ut av all treningen.

Den siste regattaen vi deltok på i Weymouth (England) var det bare 10 båter med, men for vår del var det helt optimalt. Blant de ti var det 7 briter og 3 av dem er blant topp ti i Nacra 17-klassen i verden, så vi fikk absolutt brynet oss på tøff konkurranse. I flere av regattaene var vi høyt oppe blant de beste og vi klarte å ta igjen båter når vi lå litt lenger bak, noe som er en stor forbedring fra tidligere. Vi fikk også for første gang testet både båten og oss selv i 15 m/s, noe som var en frisk fornøyelse… Når båten til tider foiler, og løfter seg ut av vannet, oppover på kryssen begynner det å bli ganske friskt utpå der… Vi mestret den kraftige vinden veldig bra, selv om det ble noen kullseilinger. Heldigvis endte dagen med både båten og mannskapet i god behold (sett bort ifra litt småkutt og blåmerker, som vanlig).

Den siste uken har vi vært en tur hjemme i Norge å ladet opp batteriene, både fysisk og mentalt. Vi har noen viktige regattaer foran oss i løpet av sommeren med både EM og VM, men først skal vi til Kiel i Tyskland for å seile årets siste Europacup. Det blir veldig spennende å seile i Kiel med et større startfelt enn det vi har hatt i det siste.

Vi gleder oss til fortsettelsen.