Nå er vi tilbake i Marbella etter en 4 måneders spennende reise rundt i Europa. Det har vært noen måneder med mye hardt arbeid, morsomme opplevelser, mange nye erfaringer og både oppturer og nedturer. Båtklassen vi har valgt å satse i er beintøff, så det kreves mye hardt arbeid for å komme seg opp blant de beste. Vi konkurrerer nå daglig mot Volvo Ocean Race – og Americas Cup-vinnere. Topp 10 under Verdenscupen i Hyeres hadde så mye som 45 VM-medaljer og 5 OL-medaljer til sammen. Dette er noe som gjør det enda kulere de gangene man virkelig lykkes!

I slutten av juni deltok vi på årets siste Europacup i Kiel (Tyskland). Det ble dessverre bare gjennomført 6 av 16 planlagte seilaser på grunn av for mye eller for lite vind. Vi endte tilslutt opp på en 14. plass av 28, og avsluttet med en 8 plass i siste regatta. Resultatmessig er vi godt fornøyd, selv om vi helst skulle hatt enda flere seilaser for å få enda mer regattatrening mot de aller beste.

EM i La Grande Motte (Frankrike) er over, og vi avsluttet med en 5.plass i det siste racet. Totalt ble vi 6 i klassen U21 og 51 av 71 deltakende båter. Det var et ordentlig hardvindsmesterskap, så vi fikk virkelig brynet oss på mye sjø og opp mot 34 knops vind. Til tross for de tøffe forholdene, fikk vi utrolig god og verdifull trening.

I september er det klart for årets viktigste regatta, nemlig ISAF VM i Santander (Spania). Der blir de ti første nasjonsplassene til OL i Rio delt ut. Vi gleder oss veldig til å seile denne store regattaen, hvor alle OL- klassene samles for å seile VM. Nå fremover blir det en liten ferie, før det blir oppkjøring til VM.