Nå er vi endelig fremme på Mallorca, vårt første stopp på reisen rundt i Europa. Vi er kjempeklare for flere dagers trening før verdenscupen braker løs 31. mars. Vi gleder oss veldig til å delta på vår første regatta i Nacra 17 for å lære masse og komme inn i miljøet. Det blir også veldig spennende å se hvordan vi ligger an i forhold til resten av feltet, selv om vi ikke har noen høye forventninger.

Vi kommer til å bruke regattaen for å finne våre svakheter og styrker, så vi kan jobbe videre med dette og bli så klare som mulig før årets store mål som er VM i Santander(september). Der vil halvparten av plassene til OL bli delt ut, altså 10 av 20 plasser. Utrolig kult at det er så mye som 72 deltakende båter i Nacra 17 fra hele 26 nasjoner.

Vi har allerede hatt noen kjempegode treningsøkter under fine forhold her på Mallorca. Vi trives svært godt blant grønt hav og hvite sandstrender… I natt har det blåst 20 m/s, så det var nok verdt å bruke noen timer i går på å finne noe tungt vi kunne grave ned i sanden for å feste båten!

I vinter har vi seilt og trent masse for å ha de beste forutsetningene for å kunne prestere når det gjelder. Vi har hatt stort fokus på både boathandling og fysisk styrke, i tillegg til at vi har trent med andre spanske seilere. Nå kan vi nesten ikke vente til å få testet ut alt vi har trent på når første startskuddet går.

Etter verdenscupen på Mallorca drar vi direkte videre til Hyeres for trening og vår andre verdenscup.