Endelig stemte alt og Europacupen på Mallorca ble den beste regattaen vi har hatt i Nacra 17. Vi endte opp på 18. plass og beste båt i U-24 klassen i et kjempesterkt felt hvor stort sett alle de beste Nacra 17 seilerne i verden deltok. I tillegg til det kom vi også foran 3 allerede OL-klare nasjoner. Vi hadde flere veldig gode race helt oppe i toppen, blant annet en 4. plass og siste dagen ledet vi på toppmerket og lå 5 på toppmerket i neste race. I denne regattaen fikk vi endelig alt til å stemme, båten var rask og vi hadde den beste oppkjøringen vi kunne få.

Vi kom til Mallorca allerede 4. mars for å ha en lengre treningsperiode før regattaen startet 28. mars. Vi fikk mange verdifulle treningstimer på vannet, med både offisielle og uoffisielle treningsregattaer, fartstesting mot andre båter og mange timer i båtparken for å gjøre båten så perfekt som vi kunne få den. Så under europacupen kunne vi kun fokusere på å gjøre arbeidsoppgavene våre og seile så fort som mulig.

Denne europacupen ble den siste europaplassen til OL delt ut, og vi klarte dessverre ikke å dra den i land denne gangen. Vi står riktig nok på “venteliste” dersom noen nasjoner ikke skulle bli sendt. Plassen gikk til Hellas, som var 9 poeng foran oss. Det hadde selvfølgelig vært kjempegøy å klart den nasjonsplassen, spesielt siden vi var så nærme. Men det er på ingen måte noe nederlag, ettersom denne regattaen er det beste vi noen gang har prestert i Nacra 17. Vi er kjempefornøyd med resultatet i denne regattaen og vi jobber videre mot hovedmålet vårt som er medalje i OL i Tokyo 2020. Vi synes vi nå har lagt et veldig godt grunnlag, med flere kjempegode plasseringer helt oppe i toppen, til å kunne fortsette å utvikle oss. Det er utrolig gøy å få en så god start på denne sesongen, så vi kan nesten ikke vente til fortsettelsen.

Vi dro direkte fra Mallorca til Barcelona, så nå er vi i den fantastiske seilforening i Barcelona hvor vi hadde EM i fjor. Vi planlegger å ligge å trene her hvertfall den kommende uken. Det er både treningssenter, fine seilforhold og det er flere båter som planlegger å trene her. Etter en treningsperiode her drar vi videre til Hyeres for en ny treningsperiode der før verdenscupen i Hyeres braker løs 25. april.