IMG_0483.JPG

Etter 20 dagers trening her på Mallorca, begynner det nå endelig å nærme seg regatta. Med registrering og grundig båtkontroll gjennomført i går, så begynner seilingen på mandag. Det er rett i underkant av 60 påmeldte båter så det skal bli spennende å få seilt i et stort felt igjen. De to første dagene er det en innledende serie, og deretter deles feltet inn i to grupper (gull – og sølvfleet). Vi satser selvfølgelig på gullfleetet!

IMG_0306.JPG

Nytt for seseongen 2015 er at alle må kvalifisere seg til verdenscupene. For verdenscupen i Hyeres (om en mnd.) gjøres kvalifiseringen utfra resultatene her på Mallorca. Topp 30 på rankingen er allerede forhåndskvalifisert, så vi kjemper om de siste 10 plassene til verdenscupen. Tidligere har kvoten til verdenscupene vært 80 båter, mens det nå kun skal være de 40 beste båtene i verden som får delta. Dette er for å gjøre statusen til verdenscupene enda gjevere. Derfor er denne europacupen en veldig viktig regatta for oss, og målet er å kvalifisere til verdenscupen i Hyeres.

IMG_0872.JPG

Vi har hatt en veldig god følelse på vannet de siste dagene. Båtfarten er på plass og vi føler oss veldig klare. Det er nå kun opp til oss, og vi gleder oss!